Ik ben Lieve Govaerts, een goedlachse en energieke inwoonster van de tintelende stad Tienen.

Mijn persoonlijke uitdaging ligt er in iedereen aan te zetten om te bewegen binnen zijn eigen mogelijkheden en dromen. Zelf realiseer ik die dromen als ultraloopster en triatlete, zeer uitdagende sporten waar ik enorm veel plezier aan beleef.

Mijn diploma's als ergotherapeute en orthopedisch zorgverstrekker zijn mijn instrumenten om de mensen in de juiste richting te sturen met de juiste energie en de beste ondersteuning.

 

Door mijn uitgebreide werkervaring (17jaar) in ziekenhuizen,rust-en verzorgingstehuizen  en dagcentra voor mensen met een fysieke en mentale beperking heb ik bovendien een goed inzicht verworven in hoe ik mensen kan motiveren die niet in de reguliere sportclubs terecht kunnen.

Een bijkomende troef is dat ik als fietsenmaker ook de personen met een fysieke beperking met mobiliteitshulpmiddelen op een professionele manier kan ondersteunen.

 

Mijn voorkeur gaat zonder twijfel uit naar het werken in de buitenlucht, liefst in de natuur en als het even kan in de omgeving van de persoon zelf.

 

De struikelblokken die we eventueel op onze weg tegenkomen, ruimen we zoveel mogelijk van de baan.

Ik ben er vast van overtuigd dat , als we kleine maar vastberaden stapjes zetten in de juiste richting, we samen bergen verzetten!