Ochtendgymnastiek voor iedereen 

Wekelijks geef ik een sessie ochtendgymnastiek op zondag en donderdagvoormiddagen,van 10u00 tot 11u00!

 

Plaats Sabooiken Tienen ,pleintje Leopoldvest 21 3300 Tienen (naast Beatrijs appartementen).

Bij regenweer gaat de sessie door onder de pergola van het Vianderdomein.

We kunnen erna bijpraten in een gezellig koffiebarretje Plan B (indien gewenst),zie verdere data voor mijn evenementen via onze facebookpagina De Beweegreden.

Kostprijs €4,00 per sessie en €40,00 voor een 11beurtenkaart (10 sessies plus 1 gratis),stuur gerust een mailtje voor verdere info!

Start to gym voor iedereen - De Schakel

Wekelijks geef ik een sessie start to gym op donderdagnamiddagen,van 16u00 tot 17u00!

Plaats De Schakel , Withuisstraat 22, 3300 Tienen, grote parking beschikbaar.

Verdere data voor mijn evenementen via onze facebookpagina De Beweegreden.

Kostprijs €4,00 per sessie en €40,00 voor een 11 beurtenkaart (10 sessies plus 1 gratis),stuur gerust een mailtje voor verdere info!

Endocard

De Beweegreden werkt vanaf 1 november 2019 samen met Endocard - www.endocard.be 

Binnen de setting van Endocard kan je tevens terecht voor inspanningsproeven (incl. sportadvies), sportadvies (zonder inspanningstest), en trainingsschema’s.

Wij richten ons op sportbeoefenaars (mensen die willen bewegen) van alle niveau’s – van ‘van plan om eraan te beginnen’ tot ‘doorwinterd’ – en met alle mogelijke doelstellingen – van ‘willen vermageren’ tot ‘de eerste willen zijn’. De mensen die we zien zijn niet allemaal ‘gezond’ op het moment dat we ze zien, maar ze willen allemaal gezonder worden door meer te gaan bewegen of ‘gerichter’ te gaan trainen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat (bijna) élke sportbeoefenaar (m/v) wil vermageren (gezondheid) én zijn grenzen wil verleggen (prestaties), maar meestal staat het ene wat meer op de voorgrond dan het andere.

Bedoeling is om iedereen met vragen aangaande lichaamsbeweging, sportbeoefening en trainingsaanpak (met het oog op gezondheid en/of prestaties) te adviseren.

Voedingsadvies nodig ?

De Beweegreden werkt nu ook samen met Praktijk Erde ,deze gedreven dame geeft je het complete advies rond voeding en voedingspatronen! 

Ga gerust eens kijken op de website www.praktijk-erde.be

Bergévest 3  3300 Tienen

0474704387

Sportsnack

Heel wat basisscholen in Vlaanderen bieden tijdens de naschoolse opvang een uurtje extra sport aan onder begeleiding van ervaren lesgevers oa Lieve Govaerts van de Beweegreden Tienen. Dat is Sportsnack, een sportieve naschoolse opvang. Actief en altijd iets anders: kinderen uit de lagere school komen dankzij Sportsnack in aanraking met diverse sporten.

 

Sportsnack wordt georganiseerd vanuit de basisscholen, maar de plaatselijke sportclubs worden zo veel mogelijk bij de organisatie betrokken: ze geven regelmatig initiaties. Dat zorgt ervoor dat kinderen die de smaak te pakken hebben gemakkelijker de stap kunnen zetten naar de sportclub zelf.

www.sportsnack.be

 

Tiense Turnkring (voor volwassenen)

De Beweegreden Tienen werkt samen met de Tiense turnkring (voor volwassen)

Elke maandagavond van 20.00u - 21.00u

Meer info:

Francine Vanparys - Breisemstraat 76 - 3300 Tienen - gsm 0499 21 06 46 - tel 016 81 67 06 - francine.vanparys@telenet.be
Sportcentrum Houtemveld – Hal 3 - Sporthalstraat 12 - 3300 Tienen 

Springbok Healthcoaching

De Beweegreden werkt sinds oktober 2019 samen met springbok coaching

Het gezondheidsthema laat ook bedrijven niet onberoerd. Leidinggevenden worden zich ten volle bewust van de meerwaarde van fitte medewerkers voor de verschillende facetten in hun organisatie. 

Alleen, de concrete invulling van dat gezondheidsstreven is zeer uiteenlopend en te vaak ad-hoc. De markt wordt overspoeld door (gezondheids)coaches die ieder hun eigen waarheid prediken. Hierdoor is het voor de decision makers niet evident om  het bos door te bomen te zien en om  juiste keuzes te maken. 

Springbok Coaching wil graag jouw partner zijn op dit traject.

Wij geloven in een gefaseerde aanpak waarbij verschillende stappen in het proces moeten worden gerespecteerd om succesvol te zijn op de langere termijn. Er wordt gestart met een degelijke behoeftenanalyse i.f.v. noden, doelgroep en budget. Mét aandacht voor degelijke informatie- en kennisoverdracht. Medewerkers worden bewust gemaakt van hun eigen kansen en mogelijkheden. Nadien worden (individuele) SMART doelstellingen gedefinieerd. Dit stappenplan is noodzakelijk om te komen tot duurzame gedragsverandering.

Mobiliteitshulpmiddelen

 

Heb jij een scooter,rolstoel,driewieler of rollator nodig om je te verplaatsen?

Ik maak een leuke bewegingsessie op maat van wie die hulpmiddelen nodig heeft.

Want zich veilig voelen in de stad met een mobiliteitshulpmiddel is voor mij cruciaal.

De dromen en noden van mensen zoals jij die terug actief willen deelnemen aan het dagelijks leven vormen mijn drijfveer.

Mijn expertise en werkervaring als orthopedisch verstrekker helpen me om dit samen met jou te realiseren.

Duwtje in de rug nodig?

Ik zorg voor de extra duw in de rug om mee(r) te gaan bewegen in je "Activiteiten van je Dagelijks Leven (ADL)".  Dit kan gaan van vb. samen de was ophangen , naar samen naar de bakker gaan.  Ook sporten, wandelen en Nordic Walking behoren tot de mogelijkheden.We leggen samen jou korte -en lange termijndoelstellingen vast ,stapsgewijs verleggen we onze grenzen.

 

Hondenuitlaatdienst 

Te drukke job? Plotseling ziek? Te verzwakt om zelf nog met je trouwe viervoeter te gaan wandelen? Samen gaan we met hem op pad voor een korte of lange wandeling.  Daardoor kan deze trouwe vriend des huizes  zo lang mogelijk bij z'n baasje wil blijven.

Ouderen uit isolement

Eenzaamheid, isolement, gebrek aan prikkels, ...  Kom uit je comfortzone! Ik breng je naar buiten in de natuur,zodat je al wandelend je batterijen weer kan opladen!  Een gezonde geest in een gezond lichaam voor jong en oud, trek er dus samen met mij op uit!